Velg design belysning til hele hjemmet

25 november 2020
admin

Velg design belysning til hele hjemmet

Det å gjøre det koselig hjemme handler om mange ting og lys er helt avgjørende for hvordan vi har det om vinteren og er viktig å prioritere. Så kanskje er det akkurat nå du skal investere i nye lamper til hjemmet ditt? Vi har kikket på muligheten for å prioritere design belysning i hjemmet vårt, selv om det koster litt ekstra.

Det er ingen tvil om at design belysning er en fin måte å uttrykke personlig stil og uttrykk på og belysning har aldri vært viktigere. Vi har kikket utrolig mange steder, for eksempel på lampemesteren.no, og der har de et utrolig fint utvalg og pleier også å ha mange gode tilbud på alt i alle prisklasser.

Tenk bærekraft 

Når man fokuserer på design belysning tenker man kanskje ikke like mye over miljøet, men det kan være smart å se på miljømerke og valg av pære. Miljø og bærekraft har aldri vært viktigere og må prioriteres alle de stedene vi kan.

Perfekt timing

Høsten har allerede forberedt oss på at det kommer til å bli mørkere og mørkere, men det er ingenting som er så mørkt som Desember. Det er mørkt og kaldt og grått og regnet og snøen har gjort alvor av sesongen. Lys blir viktig, ikke bare av funksjonelle grunner, men også for humøret vårt. Lys er noe av det vi mennesker trenger aller, aller mest og er grunnen til at mange opplever å få depresjon og angst i det mørke halvåret vi opplever her oppe i nord.

Det er et helt spesielt mørke vi som nordmenn er nødt til å håndtere år etter år og belysning blir ikke mindre viktig. Forskere har funnet ut av at det faktisk er helt avgjørende for sunnheten vår, så det er ikke på noen måte noe som står som motargument for å investere i god design belåning til å hjelpe oss gjennom vinteren.

Flere nyheter