På tiden å oppgradere skigarderoben?

26 august 2021
Johanne Larsen

Når du skal ha en morsom og aktiv vinter, så er det ikke til å stikke under stol at det å se bra ut i bakken eller i skiløypa, faktisk er en ganske viktig faktor. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke over når det er på tide å oppgradere skigarderoben. Hvis du tenker smart, så er det nemlig mulig å få ting som holder lenge og som ser bra ut. 

Frisk opp antrekket med skibriller

Det er ingen tvil om at et skiantrekk i seg selv kan være en stor investering, og derfor er det ikke så mange som nødvendigvis har en hel garderobe av forskjellige antrekk. De fleste har kanskje en eller to bukser og jakker, kanskje til og med en skidress, som kan mikses og matches som man vil for å få litt forskjellig uttrykk. Men når man er på skiferie i ti dager, ja, da begynner det å bli litt kjedelig å ha på seg det samme hver dag, men det er kanskje heller ikke nok dager i året til å gå all inn på en hel garderobe med skiantrekk? 

Da finnes det heldigvis andre triks du kan bruke for å friske opp skiantrekket ditt betraktelig. Du kan selvfølgelig sørge for å skifte hyppig luer, skjerf og lignende, for å få litt forskjellig uttrykk, men noe av det som gjør at du ser kul ut og som kan gjøre mye for antrekket som helhet, er faktisk skibriller. I og med at dette er et element som man kan ha i flere år, er det mulig å bygge seg opp en liten garderobe av skibriller som man kan skifte mellom, når man trenger og har lyst til litt variasjon av skiantrekket i bakken eller i skiløypa, så du kan føle deg bra og se bra ut hele skiferien. 

Flere nyheter