På tide å friske opp gulvene?

29 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Gulvene utgjør en stor del av boligen din, og derfor er det kanskje på tide å tenke på om de trenger en lite. oppfriskning? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan komme i gang allerede i dag, hva det kan gjøre for boligen din og om det er noe du kan gjøre selv.

Trenger gulvene en liten oppfriskning?

gulvafslibning roskilde

Det er faktisk få ting som gjør så stor forskjell for hvordan boligen din fremstår, som nyklipte, velpleide tregulv. Det gir et ensartet og flott uttrykk, som fremstår renere og gir et umiddelbart inntrykk av velpolert oppussing. Dermed er det ikke så mye som skal til, hvis boligen trenger et lite løft. Hvorfor ikke starte med gulvene? 

Gjør det selv eller profesjonell hjelp? 

Når man skal pusse opp er det som regel en konstant avveining av hvilke oppgaver man kan gjøre helt selv, og hva man trenger å budsjettere til profesjonell hjelp. Det er nemlig mange ting man klarer selv, selv om det kanskje tar litt mer tid, men noen ting er best å overlate til profesjonelle. Det er mulig å slipe og pleie gulv selv, men det kan være en god ide å få noen til å se på hva som skal gjøres. Alle gulv er ikke like, og du skal ta hensyn til tretype og stand før du går i gang. Det er også svært viktig å gi gulvet riktig pleie etterfølgende. 

Hos Gulvkanonen kan du lese mer om å slipe gulv, og få gode tips til gulvpleie og gulvslipning. Kanskje er dette en oppgave som krever profesjonell hjelp? Det kommer helt an på hvilket utstyr du har til rådighet og hvilket ferdighetsnivå du har på denne typen oppgaver. Det er uansett hva alltid lurt å lese seg godt opp på emnet først så man får det beste mulige resultatet. 

Flere nyheter