Møt vinteren med Parajumpers

22 januar 2021
admin

Norge er kaldt om vinteren. Det er ikke så mye å diskutere akkurat. Men det er heldigvis noe man kan gjøre med det. Det å investere i skikkelige vinterklær er en av dem og det å kunne gå vinteren i møte med Parajumpers er et godt alternativ.

Faktisk ble merket grunnlagt etter at Massimo Rosetti møtte på «210 Rescue Squadron» mens han var på besøk på en bar i Alaska, og ble inspirert av dem til å lage uteklær som ikke bare var varme og fine å se på, men som var innovativt og funksjonelt. Det å lage yttertøy ispedd teknologiske komponenter var det han og merket ble og er kjent for og den ikoniske modellen «Kodiak» som startet alt er fortsatt en del av sortimentet i dag.

Det å bli inspirert av et behov og en mulighet til å forbedre noe er en av de tingene som har drevet entreprenører gjennom alle tider og det er noe av grunnen til at Parajumpers er så populære. Jeg visste ikke noe om det da jeg kjøpte min hos Kleins for mange år siden, men nå som jeg vet historien er jeg enda mer glad i jakka.

Få en finere vinter med riktige klær

Vi vet alle sammen at frisk luft er viktig for helsa vår, men det blir bare litt vanskeligere å motivere seg selv til å gå en tur når det er så kaldt ute. Det med at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær er for så vidt sant i de aller fleste sammenhenger, så det er bare å investere i noen gode vinterklær.

For det å være ute om vinteren er faktisk skikkelig deilig hvis man bare har riktige klær. For det er ikke noe som er bedre enn den friske, kalde vinterlufta. Når man er pakket godt inn i en varm jakke.

Flere nyheter