Mopper og rengjøringsutstyr som gjør det enkelt å holde det rent

29 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Synes du det er vanskelig å holde det rent på arbeidsplassen eller hjemme? Her skal vi se litt nærmere på noen smarte triks som gjør det enklere å vedlikeholde rengjøringen. Det trenger nemlig ikke å være så krevende, hverken på tid eller innsats, som du kanskje tror. 

Sørg for å ha utstyret i orden 

Noe av det viktigste man skal tenke på når det kommer til rengjøring, er at man har utstyret i orden. Det vil si at man sørger for å ha utstyr som er spesiallaget til den rengjøringsoppgaven det skal utføre, og at det er utstyr som det er enkelt å holde rent, og som er effektivt. Det er nemlig stor forskjell på ting som støvsugere, mopper og svamper, og det er viktig at man velger riktig utstyr til oppgaven man har foran seg. Man kan med fordel investere litt ekstra i godt utstyr som gjør det enklere å holde det rent. 

Mopper er viktige for å holde gulvene rene. En god mopp gjør at man ikke trenger å gå over samme sted mange ganger, men vasker grundig og effektivt med minimuminnsats. Derfor kan det være lurt å vie litt ekstra oppmerksomhet til mopper når man skal holde det rent og pent på arbeidsplassen eller i hjemmet. 

Gode tips til vedlikehold av rengjøring 

image

Det handler dog ikke bare om utstyr når man skal holde det rent. Det er også særdeles viktig at at man opparbeider seg en god rutine. Det er faktisk noe av det viktigste når det kommer til å ha det rent. Det er nemlig sånn at hvis man gjør litt hver dag, så slipper man de store skippertakene, og rengjøringen blir sammenlagt mindre tidsomfattende. I tillegg får man opplevelsen av at det er rent hele tiden, og ikke bare rett etter man har tatt et skippertak med å gjøre rent. Hvis man setter av ti minutter hver dag, er det lettere å holde det rent. 

Flere nyheter