Klær du føler deg vel i

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Klær kan være gøy når man knekker koden til å finne sin stil og preferanser, og finne de klærne som passer perfekt. Her skal vi se litt nærmere på hvordan man finner klær man føler seg vel i, og hvordan man finner sin stil. 

Finn din stil 

Stil er et begrep som dukker opp overalt, og kanskje er det blitt enda større press på å finne sin personlige stil, gjennom sosiale medier som Instagram og TikTok. Derfor er det ikke så rart at vi tenker mye på stil og hvordan vi fremstår, men det er ikke alltid så lett å vite hva vi skal velge. Prøv å tenk på garderoben din som en helhet, og se om du kan finne en rød tråd mellom plagg og stiler – er det noen fellestrekk? Fokuser på disse og finn kvalitetsplagg du føler deg vel i. 

klær

Fokuser på kvalitet

Når det kommer til klær er kvalitet en svært viktig faktor. God kvalitet er helt essensielt for å få en garderobe som varer, som er behagelig og funksjonell. Derfor er dette noe av det viktigste du skal tenke på, i tillegg til stil, når du skal tilføye nye ting til garderoben din. 

Innred på en innbydende måte 

Det er også en god ide å innrede skapet på en innbydende måte. Tenk på det som en slags butikk, der du går og ‘shopper’ hver dag for å finne ut av hva du skal ha på deg. Presentasjon har mye å si i en butikk for hvordan produktene fremstår, og de samme prinsippene gjelder faktisk også for klesskapet ditt.

Derfor er dette et godt sted å fokusere, hvis du vil gi garderoben litt mer oppmerksomhet, og gjøre det gøy å velge klær hver dag. Kanskje kan du til og med ha et stativ der du kan planlegge flere antrekk i forveien? 

Flere nyheter