Invester i en skikkelig god overmadrass

19 mars 2021
Sofie Ulsaker Nordahl

Det å sove godt om natten er noe av det aller viktigste for helsen vår – både den mentale helsen vår og den fysiske helsen vår. I tillegg er god eller dårlig søvn helt avgjørende for de kognitive evnene våre, så det å sove godt om natta er noe som vi burde prioritere på lik linje med alle de andre tingen vi ser som nødvendige i stedet for frivillige ting. 

Da jeg skulle kjøpe seng sist var jeg Vedlig bevisst på at jeg skulle skape de aller beste forutsetningene for god søvn, god helse og gode produktive dager. Jeg kjøpte seng og madrass på https://www.bedrenaetter.no/overmadrasser.html men i tillegg valgte jeg også å kjøpe en overmadrass og beskyttelse til madrassen. 

En overmadrass er noe mange kanskje tenker ikke er nødvendig, men det er faktisk en av de tingene som virkelig kan gjør at man sover ekstra, ekstra godt. For en overmadrass kan på mange måter sees på som en måte å gjøre sengen og madrassen din enda mer personlig enn den allerede er i det du velger det du trenger. Det er en måte å kanskje få en effekt som du ikke hadde råd til i madrassen, man kan ha råd til når det er snakk om overmadrassen alene.

Gi deg selv en ny overmadrass i gave

Da jeg skulle kjøpe sengen jeg sover i nå ville jeg utrolig gjerne ha memory foam som madrass, men selv om man ikke går etter det aller dyreste merkene, så er det fortsatt noe som er markant dyrere enn mange av de mulighetene man ellers har. 

Derfor valgte jeg en annen god madrass som passet til de unike behovene jeg har, men valgte å kjøpe en overmadrass med memory foam. Det er klart billigere, men gir den samme gode følelsen, selv om det kanskje ikke er helt det samme.

Flere nyheter