Hva koster nye vinduer?

12 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Nye vinduer kan være en stor investering, men samtidig er det noe som både kan gjøre hverdagen mer komfortabel og spare deg for mye penger. Men hva koster det egentlig å skifte vinduer?

En god investering

Det er flere fordeler med å skifte ut vinduene til nyere modeller. Først og fremst kan det gjøre en stor forskjell for ditt inneklima hvis dine gamle vinduer er utette. Du unngår trekk fra vinduene, og samtidig kan du unngå problemer med fukt og kondensasjon på vinduene. 

Det kan også gi en reduksjon i varmeregningen din, og så er nye vinduer noe som har en stor betydning for husets verdi. Derfor er det altså en investering som du kan få stor glede av.

dør og vindu

Finn prisen på dine vinduer

Tenker du på å skifte ut alle eller noen av vinduene i hjemmet ditt, da er det selvfølgelig interessant å vite hva det koster. Dette avhenger i høy grad av hvor mange vinduer du skal skifte ut og hvor store de er, men også av hvilken type vinduer du velger.

På Skanva.no kan du finne et stort utvalg av vinduer for ethvert behov. Her har de utviklet en enkel måte for deg å finne prisen på. Du kan nemilg skrive inn målene dine på vinduer, og på den måten får du frem din personlige pris. Denne vil variere avhengig av hvilken type vinduer du velger, men gir deg et overblikk over investeringens størrelse.

På siden kan du også bestille dine nye vinduer. Når du har funnet vinduer pris, så kan du velge dine favoritt modeller og designs, og bestille dem til ditt hjem. Det er raskt og enkelt, og i det store utvalget kan du helt sikkert også finne de vinduer som passer for hjemmet ditt – uansett hvilken farge, materiale, størrelse og type av vindu som du ønsker.

Flere nyheter