Håret kan enkelt skjules av en hatt

22 oktober 2019
Mathias Bjelland
Håret kan enkelt skjules av en hatt

Hva forårsaker hårtap?

Hårtap er et problem som hovedsakelig rammer menn. Nå opplever ikke alle menn håravfall, men mange gjør det. Hårtap er ikke et gjennomsnittlig problem som påvirker mennene det påvirker. Hårtap kommer i mange former og skjer i forskjellige stadier i en manns liv. Det er også forskjellige årsaker til håravfall avhengig av type. Vi vil diskutere noen av de viktigste årsakene her.

En av de viktigste driverne for hårtap hos menn er lave nivåer av testosteron. Testosteron har en tendens til å falle etter hvert som menn blir eldre, og øker dermed hyppigheten av skallethet hos menn jo høyere aldersgruppe du går. Dette anses som den viktigste årsaken til skallethet hos menn som opplever den jevnlige prosessen med balding. Hvis du begynner å miste håret i førtiårene, og du mister det gradvis etter at hårfestet går tilbake, er sjansen liten for at testosteron er en faktor. Uansett kan https://puregrow.no/ hjelpe deg.

Mange menn mister hår i ung alder

For menn som begynner å miste hår i ung alder, for eksempel i slutten av tenårene, kan det hende at lite testosteron ikke forklarer fenomenet. Den viktigste årsaken til den typen skallethet kan være knyttet til genetiske faktorer som er gått bort fra tidligere generasjoner og kan ha absolutt ingenting å gjøre med testosteronnivåer. Likevel kan det være måter å behandle denne typen skallethet på.

Det er også en annen type hårtap der det skjer i tilfeldige lapper. Dette er en veldig uvanlig type hårtap som ikke alltid har en god forklaring. Dette er sannsynligvis den mest uheldige typen av hårtap fordi det ikke er noen virkelig god løsning å overvinne det. Uansett anbefales det vanligvis at du konsulterer deg med en hårpleierpersonell før du tar fatt på en intensiv løsning. Dette er fordi du kan gjøre noen tilfeldige feil og til slutt angre på det.

Flere nyheter