Gode råd til deg som har flyttet hjemmefra

29 august 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er ganske mange tips og triks det er verdt å merke seg når man flytter hjemmefra kanskje for aller første gang. Plutselig er det en hel del ting man skal huske selv og finne ut av på egenhånd, og det kan være veldig overveldende. Her skal vi se litt nærmere på noen tips du kan ta med deg på veien for å gjøre overgangen fra hjemmeboende til selvkjørende så smidig som mulig. 

Låst deg ute? 

Det er plutselig mye man må huske på selv når man omsider har flyttet hjemmefra for første gang. Det er eksempelvis ikke så lett å vite hva man egentlig skal gjøre hvis det kanskje er blitt en litt for bedugget tur på byen, og man har glemt eller mistet nøklene. Da kan man godt bli ganske så desperat, men det er faktisk ingen grunn til panikk.

låsesmed Bærum

Det er nemlig sånn at en av de tingene som er lurt å notere seg når man flytter hjemmefra, er nummeret til en låsesmed. En god låsesmed i Bærum, eller i nærheten av deg, er alltid lurt å merke seg, så man vet akkurat hva man skal gjøre hvis man trenger hjelp på den fronten. Det er også sånn at mange låsesmeder rent faktisk har dågnvakt, og ergo kan man enkelt få hjelp akkurat når man trenger det – uansett når det er på døgnet. Det er et stort pluss, spesielt for deg som er natteravn. 

Bli rengjøringsmester!

Det er også en svært god ide å bli rengjøringsmester hvis du vil gjøre overgangen fra hjemmeboende til borteboende så enkel som den kan være. Lag en god plan for når og hva som skal gjøres, så unngår du at det støver ned. Det gir god mestringsfølelse, i tillegg til at det er deilig å ha et rent og lekkert hjem. Unngå at du trenger å ta de store skippertakene, så blir du rengjøringsmester på null komma niks! 

Flere nyheter