Finn din personlige innredningsstil

28 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Er det på tide å friske litt opp hjemme? Da er det noen detaljer du med fordel kan fokusere på hvis du vil få det meste ut av boligen din. Det skal vi se litt nærmere på her så du kan komme et skritt nærmere drømmehjemmet. 

Finn din personlige stil

image

Når man skal innrede er det jo sånn at vi er blitt litt lei av minimalismen som har regjert de siste mange årene. Derfor er det kanskje lurt å tenke litt mer over hva du liker og finne ting som sier noe om deg som bor der, hvis du vil finne din personlige stil. Det er nemlig den innredningvtrenden som er mest i vinden akkurat nå, og det er også derfor man kan lese så mye om personlig stil i interiørblader, på Instagram og andre sosiale medier. 

Men det er jo ikke bare bare å finne sin personlige stil. Det krever jo at man vet akkurat hva som sier noe om seg. Det mange gjør feil er å tenke for konkret – det kan nemlig gjerne være abstrakt. Det kan være så subtilt som en fargekombinasjon som ‘føles’ som deg, som tar utgangspunkt i et bilde eller en eller flere ting du liker. Det kan være ved å plukke ut antikviteter som er helt unike, eller bruke personlige objekter i innredningen aktivt. Her er det mange muligheter og ingen regler. 

Bruk lyskilder effektivt 

Når du har funnet din personlige stil, er det lurt å se nærmere på detaljer som lyskilder. Dette kan nemlig i stor grad være med på å lage stemning i et rom og et hjem. Skal det være https://ledlyskilder.no/19194-med-led-lysror-armatur eller kanskje en lysekrone med dimmer? Det er sånne ting man skal tenke over, og det er også lurt å velge lamper som har et personlig preg. Med lamper kan du også enkelt lyse opp mørke hjørner og sette fokus på ting som du vil at folk skal se. 

Flere nyheter