Få en unik og personlig postkasse med stickers

07 juli 2021
Maria Laugesen

Når posten skal leveres eller folk kommer på besøk, er det en stor fordel hvis de kan se husnummeret og familiens navn fra veien. Derfor er det veldig praktisk å ha en postkasse der det som minimum står husnummer og etternavn på. Dette kan du få med postkasseskilt som også gir deg en lang rekke andre muligheter for å dekorere postkassen din.

Personlige postkasseskilt

Et postkasseskilt er en sticker – eller en klistremerke – som festes direkte på postkassen. Denne vil ofte bestå av flere deler, og blant disse vil det selvfølgelig som regel være et husnummer. Men ut over dette er det altså utrolig stor forskjell på hvordan postkasseskilt ser ut, og hvilken informasjon de gir.

For eksempel er det populært å ha postkasseskilt som også inkluderer familiens etternavn, mens andre også velger å ha på fornavn til alle familiemedlemmer. Noen har også på veinavnet slik at hele adressen fremgår. Men det er altså helt opp til deg hvor mye informasjon du vil ha på postkassen din.

Flotte og unike dekorasjoner

Teksten er selvfølgelig ikke det eneste som er på stickeren, og det er designen og dekorasjonene som gjør dem så populære. Ofte vil man nemlig velge designs med motiver, mønster eller lignende som gjør postkassen levende, fargerik og personlig.

https://sohu-shop.no/shop/postkasseskilt-94s1.html kan du se et stort utvalg av postkasseskilt for alle behov. Her har du noe for enhver smak, og du kan helt sikkert også finne det som passer for deres hjem.

For eksempel finnes det postkasseskilt med figurer av mennesker, som passer for hver enkel person i hjemmet. Det er rett fra besteforeldre og voksne til barn i alle aldersgrupper, og du kan tilmed også få med hunden eller katten. Under disse er det helt opplagt å skrive fornavnet slik at alle vet hvem som bor i hjemmet deres.

Flere nyheter