Dekorer med kule skilt av sandwichplater

31 juli 2021
Johanne Larsen

Det er mange måter å dekorere på, og hvordan du vil dekorere er faktisk helt opp til deg. Det er dog lurt å holde øye med spennende materialer og muligheter – og det er her skilt av sandwichplater kommer inn i bildet. Det kan kanskje være akkurat den løsningen du er på jakt etter? 

Sett ditt personlige preg på hjemmet

Dekorasjon er et vidt begrep, men det er heldigvis helt opp til deg hvordan du definerer det. Det er jo det som er mye av poenget med personlig stil, og du kan finne inspirasjon og mange gode muligheter på nettet. Da kan du nesten ikke unngå å støte inn i trenden med skilt med sitater og ord, og kanskje til og med ordtak som er rundt omkring på sosiale medier og i interiørblogger på nettet. 

Skilt av sandwichplater kan være en utrolig smart og enkel måte å sette litt personlig preg på hjemmet på. Det er nemlig uendelig med valgmuligheter, og man kan få laget skit som sier noe o hvem du er som person. Det vil si at andre som kommer inn i hjemmet ditt enkelt kan avlese hvem du er, og du kan kanskje også få skilt som minner deg på ting du synes er viktig å ha i bakhodet i en travel hverdag.

Det kan være ting som et yndlingssitat, eller kanskje et ordtak som du liker ekstra godt, og som sier noe om hvem du er – og kanskje også noe om hvem du vil være. 

Det er ikke uten grunn at sandwichplater er populære når det kommer til å lage skilt. Det er nemlig det de fleste butikker bruker, når de skal få laget gode skilt av høy kvalitet med både plastikk og aluminiumskjerne. Da får man et godt skit som holder lenge, og derfor også egner seg i hjemmet som dekorasjon.

Flere nyheter